Direktlänk till inlägg 5 september 2008

nikke rankar fortfarande bra hos google på termen sämst på seo.

Av svenne - 5 september 2008 13:55

Trots de tvivelaktiga metoder som användes för att ranka upp nikke

 på termen "sämst på seo"  samt hans massiva uppmärksammande av bombningen rankar hans sida fortfarande högt på denna term. Visserligen har snälla bloggare rankat upp honom på termen "bäst på seo" också så han lider nog ingen skada av detta, men det är lite intressant att se att rankingen ligger kvar.

 
ANNONS
 
Nikke

Nikke

6 september 2008 01:02

Tack för dina observationer Svenne.

Jovisst är det så. Sedan hjälpte jag ju faktiskt till själv också genom att skriva om det och i det sammanhanget nämna de fraser som sajten Google-bombades med.

Såhär en månad senare placerar sig sajten fortfarande bra på "sämt på"-fraserna och lika dåligt enbart på ordet sökmotoroptimering. Däremot etta på de båda roligare fraserna "bäste på seo" och "bäst på sökmotoroptimering". Även där hjälpte ju sajten till själv genom att det fanns en lämplig sida som passade in på dessa bägge fraser.

Jag har medvetet låtit bli att ändra alltför mycket i mina egna rätt så omfattande interna länkningar inom mitt centrala bloggnätverk (lindqvist.com, Daily Photo på 200.se samt det utlopp som jag då och då har för politiska tankar på bloggen Valfritt.se). Först vill jag se om det kan ha varit ett filter som knuffade ner sajten i sökresultaten efter googlebombningen.

Den som lever får se... och jag brukar ju tjata om att man aldrig får ha bråttom när man söker bra sökplaceringar. Tiden arbetar alltid för en.

http://www.lindqvist.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av svenne - 22 januari 2009 11:58

Numera kommer uppdateringar att göras på http://www.inkomsten.se   Lägg till den i din rss läsare istället. ...

Av svenne - 5 december 2008 14:08

Riksbankens sänkning av räntan den 4/12 till 2,0 procent ser jag som en form av konstgjord andning. Det kommer göra att några företag överlever lite längre och några överbelånade bostadsägare kan bo kvar lite längre. Men det löser inga problem på sik...

Av svenne - 4 november 2008 20:17

Den gamla vidskepelsen att man inte ska lägga nycklarna på bordet har aldrig varit mer aktuellt än nu. Stefan Savage professor vid Jacobs School of Engineering vid University of California i San Diego och handledare för de  har lett en grupp student...

Av svenne - 4 november 2008 11:18

Många har nog uppmärksammat läkemedelsverkets kampanj crimemedicin, vars syfte är att uppmärksamma oetiska förhållanden bakom  oseriösa företag som säljer läkemedel på internet. De har gjort en välgjort webbsida kring detta men inte registrerat andr...

Av svenne - 1 november 2008 20:46

   Helt otroligt. 80-talet var tog du väägen.     Sonseed var en kristet popband, med rötterna i Church of Our Lady of Perpetual Help i New York, och grundades i början av 1980-talet. De gjorde bara ett album...       ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ inkomsten med Blogkeen
Följ inkomsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se