Direktlänk till inlägg 11 augusti 2008

seo metoder

Av svenne - 11 augusti 2008 21:39

Som jag skrev tidigare så finns det de som använder fula seo-metoder för att ranka ner andra i sökmotorerna. Fula metoder används också ofta av större seobolag för att ranka upp en egen eller en kunds sida på sökord som inte är relevanta för sidan, d.v.s en sida som inte alls skriver om ämnet kan hamna i topp på en viss sökfras. Ofta sker detta genom spamlänkar eller genom köpta länkar med det aktuella ordet eller frasen i länken. Ett aktuellt exempel på detta är bloggen eyescream.se som vid skrivandes stund rankar etta på sökfrasen "hamna i topp hos google" trots att de inte skriver om detta. Däremot har t.ex denna och många andra bloggar skrivit om just att hamna i topp hos google och om  googles sökalgoritm fungerade tillfredsställande skulle dessa artiklar hamna över eyescream.se

Dock brukar google vara duktiga på att stoppa denna typen av sökmotorspammande så om du läser detta en tid efter att inlägget är publicerat kanske eyscream.se inte alls hamnar högt på den frasen längre.

Det verkar dock inte som att eyescream har något egenintresse av att hamna i topp på denna frasen, utan anledningen till att den rankats upp med hjälp av någon ljusskygg seooptimerare är antagligen att nikke tidigare hamnat högt på sökfrasen "hamna i topp hos google" och detta är ytterligare ett sätt att ranka ner honom på positiva sökfraser.  

 
ANNONS
 
svenne

svenne

12 augusti 2008 22:09

Mycket riktigt, nu har eyescream blivit nedputtad på den frasen.

http://inkomsten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av svenne - 22 januari 2009 11:58

Numera kommer uppdateringar att göras på http://www.inkomsten.se   Lägg till den i din rss läsare istället. ...

Av svenne - 5 december 2008 14:08

Riksbankens sänkning av räntan den 4/12 till 2,0 procent ser jag som en form av konstgjord andning. Det kommer göra att några företag överlever lite längre och några överbelånade bostadsägare kan bo kvar lite längre. Men det löser inga problem på sik...

Av svenne - 4 november 2008 20:17

Den gamla vidskepelsen att man inte ska lägga nycklarna på bordet har aldrig varit mer aktuellt än nu. Stefan Savage professor vid Jacobs School of Engineering vid University of California i San Diego och handledare för de  har lett en grupp student...

Av svenne - 4 november 2008 11:18

Många har nog uppmärksammat läkemedelsverkets kampanj crimemedicin, vars syfte är att uppmärksamma oetiska förhållanden bakom  oseriösa företag som säljer läkemedel på internet. De har gjort en välgjort webbsida kring detta men inte registrerat andr...

Av svenne - 1 november 2008 20:46

   Helt otroligt. 80-talet var tog du väägen.     Sonseed var en kristet popband, med rötterna i Church of Our Lady of Perpetual Help i New York, och grundades i början av 1980-talet. De gjorde bara ett album...       ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ inkomsten med Blogkeen
Följ inkomsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se