Direktlänk till inlägg 14 april 2008

hotell

Av svenne - 14 april 2008 21:15

På lördagen var jag i Stockholm på en nätverksträff som fortsatte på krogen. Det är tur att man inte är ute på krogen för ofta. Visst det är trevligt att träffa folk, men det är tragiskt att se dem som tror att livet går ut på att skapa sig ett rykte på krogen. Och att de inte förstår att det är borta så fort de vänder ryggen till. Ofta är vännerna det också om det enda man gör är att gå ut tillsammans. Iallafall var det så att mitt tåg inte skulle gå hem förrän kl 09 på söndagmorgonen. Jag brukar inte ha något emot att sitta och slagga på någon bänk, men jag insåg att det skulle bli dryga morgontimmar så på lördagmorgonen bokar jag ett rum på hotell. Krogen stängde kl. 03 och så lite mat efter det så kl. 04 beger jag mig till hotellet. Dock hittas inte min bokning. Den ordinarie receptionisten tar över men trots att jag kan visa upp bokningen från bokahotell.se får jag inget rum till det priset. Det gör inte mig så mycket då det ju trots allt blev en sen kväll och inte så många timmar kvar tills tåget ska gå. Dock vill jag ha en bekräftelse från receptionisten att jag varit där och blivit nekad rum så att det inte ska dras några pengar från visa-kortet jag angav i samband med bokningen. Han vägrar och sedan ser jag inte honom mer. Istället glider jag undan till lobbyns internetdator och sitter där i lugn och ro ett par timmar. Dock ganska trött. Åker hem med tåget och mailar sedan hotellet och bokahotell.se för att få bekräftat att inga pengar ska dras och att jag inte var nöjd med bemötandet.

Idag blev jag uppringd av receptionstvärdet som höll med om att jag blivit felaktigt behandlad och skulle få en gratis weekend som kompensation. Lite otaktiskt lät jag nöjd med det, men jag hade ju räknat med att få kämpa för att överhuvudtaget inte behöva betala för den bokning jag aldrig fått, så jag tyckte det var en trevlig gest iaf. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av svenne - 22 januari 2009 11:58

Numera kommer uppdateringar att göras på http://www.inkomsten.se   Lägg till den i din rss läsare istället. ...

Av svenne - 5 december 2008 14:08

Riksbankens sänkning av räntan den 4/12 till 2,0 procent ser jag som en form av konstgjord andning. Det kommer göra att några företag överlever lite längre och några överbelånade bostadsägare kan bo kvar lite längre. Men det löser inga problem på sik...

Av svenne - 4 november 2008 20:17

Den gamla vidskepelsen att man inte ska lägga nycklarna på bordet har aldrig varit mer aktuellt än nu. Stefan Savage professor vid Jacobs School of Engineering vid University of California i San Diego och handledare för de  har lett en grupp student...

Av svenne - 4 november 2008 11:18

Många har nog uppmärksammat läkemedelsverkets kampanj crimemedicin, vars syfte är att uppmärksamma oetiska förhållanden bakom  oseriösa företag som säljer läkemedel på internet. De har gjort en välgjort webbsida kring detta men inte registrerat andr...

Av svenne - 1 november 2008 20:46

   Helt otroligt. 80-talet var tog du väägen.     Sonseed var en kristet popband, med rötterna i Church of Our Lady of Perpetual Help i New York, och grundades i början av 1980-talet. De gjorde bara ett album...       ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ inkomsten med Blogkeen
Följ inkomsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se