Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

sr och svt

Av svenne - 14 mars 2008 20:47

Jag har inte varit någon anhängare av public service, svt och sr. Även om svt var det enda som fanns att titta på hemma när jag växte upp, så har det, iallafall sedan jag blev myndig funnits en rad minst lika bra reklamfinansierade radio och tv-kanaler. Men på webben tycker jag definitivt att svt och sr har lyckats. Eller rättare sagt, de reklamfinansierade alternativen när det gäller rörliga bilder på internet, har inte lyckats nämnvärt. Ofta hackar rörliga medier en del, eller det tar åtminstone tid innan visningen startar om man inte har en snabb uppkoppling. Och det de gör då är att börja med en reklamsnutt. Man tappar ju helt intresset att titta på inslaget och andra inslag från samma mediebolag.

 
ANNONS
 
Fattigpappan

Fattigpappan

15 mars 2008 10:07

Den första frågan när det gäller tv-tittande är väl trots allt vilken kvalitet man är ute efter. Visst har reklamfinansierade en hel del bra och intressanta program men jag tycker nog att kvalitén på de flesta av SVTs program är i världsklass. De reklamfinansierade kanalernas programutbud har blivit alltmer utslätat och likartat efterhand som de blivit fler och fler och lutar alltmer åt riktig "tönt-tv". Vill man bli road en stund = raklamfinansierat. Vill man lära sig något = SVT, med vissa undantag. :)

http://fattigpappan.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av svenne - 22 januari 2009 11:58

Numera kommer uppdateringar att göras på http://www.inkomsten.se   Lägg till den i din rss läsare istället. ...

Av svenne - 5 december 2008 14:08

Riksbankens sänkning av räntan den 4/12 till 2,0 procent ser jag som en form av konstgjord andning. Det kommer göra att några företag överlever lite längre och några överbelånade bostadsägare kan bo kvar lite längre. Men det löser inga problem på sik...

Av svenne - 4 november 2008 20:17

Den gamla vidskepelsen att man inte ska lägga nycklarna på bordet har aldrig varit mer aktuellt än nu. Stefan Savage professor vid Jacobs School of Engineering vid University of California i San Diego och handledare för de  har lett en grupp student...

Av svenne - 4 november 2008 11:18

Många har nog uppmärksammat läkemedelsverkets kampanj crimemedicin, vars syfte är att uppmärksamma oetiska förhållanden bakom  oseriösa företag som säljer läkemedel på internet. De har gjort en välgjort webbsida kring detta men inte registrerat andr...

Av svenne - 1 november 2008 20:46

   Helt otroligt. 80-talet var tog du väägen.     Sonseed var en kristet popband, med rötterna i Church of Our Lady of Perpetual Help i New York, och grundades i början av 1980-talet. De gjorde bara ett album...       ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ inkomsten med Blogkeen
Följ inkomsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se