Direktlänk till inlägg 2 mars 2008

repetition är kunskapens moder

Av svenne - 2 mars 2008 18:41

Repetition är kunskapens moder, lyder ett ordspråk. Något som en god marknadsförare bör vara varse om. Jag har noterat att det spelar ingen roll hur bra man tycker en pryl, tjänst eller webbsida är. Man glömmer nästan tvivelsutan bort den så länge man bara har fått den presenterad för sig en enda gång.  Får några månader sedan hörde jag talas om webbtjänsten encyklopedia of life. Fram tills idag när jag fick höra talas om den igen så hade jag glömt bort dess existens. Trots att jag vid första  tillfället tänkte att det var en intressant tjänst som jag skulle lägga på minnet. Lärdomen man kan dra är att när man ska sprida en tjänst eller webbsida så behöver man mata omgivningen med budskapet, och man ska inte tröttna eller lägga ner projektet för snabbt, då det antagligen finns en hel del som tycker det är intressant och har tänkt ta del av det men som behöver påminnas en extra gång innan de kommer till skott. Vilka tjänster eller websidor har ni t.ex hört talats om och tänkt att det var intressant, men ändå inte kommit till skott att ta del av?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av svenne - 22 januari 2009 11:58

Numera kommer uppdateringar att göras på http://www.inkomsten.se   Lägg till den i din rss läsare istället. ...

Av svenne - 5 december 2008 14:08

Riksbankens sänkning av räntan den 4/12 till 2,0 procent ser jag som en form av konstgjord andning. Det kommer göra att några företag överlever lite längre och några överbelånade bostadsägare kan bo kvar lite längre. Men det löser inga problem på sik...

Av svenne - 4 november 2008 20:17

Den gamla vidskepelsen att man inte ska lägga nycklarna på bordet har aldrig varit mer aktuellt än nu. Stefan Savage professor vid Jacobs School of Engineering vid University of California i San Diego och handledare för de  har lett en grupp student...

Av svenne - 4 november 2008 11:18

Många har nog uppmärksammat läkemedelsverkets kampanj crimemedicin, vars syfte är att uppmärksamma oetiska förhållanden bakom  oseriösa företag som säljer läkemedel på internet. De har gjort en välgjort webbsida kring detta men inte registrerat andr...

Av svenne - 1 november 2008 20:46

   Helt otroligt. 80-talet var tog du väägen.     Sonseed var en kristet popband, med rötterna i Church of Our Lady of Perpetual Help i New York, och grundades i början av 1980-talet. De gjorde bara ett album...       ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ inkomsten med Blogkeen
Följ inkomsten med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se